FashionUp.ro

vineri, 2 noiembrie 2012

Prima mea comanda iherb

   Vazand atatea pareri bune despre iHerb si produsele lor nemaipomenite, am spus ca trebuie neaparat sa pun de o comanda. Si asa am si facut , pe 13 octombrie am dat comanda si pe 31 am si ridicat-o de la posta. Am stat cu ceva emotii de teama ca s-ar putea pierde, am citit prin blogosfera ca unele comenzi se mai pierd dar nu a fost cazul meu :) .
  Ce mi-am luat?

1. Balsam de buze de vanilie Madre Bees - 0,33 $ (un pret mai mult decat rezonabil) , acum vad ca este 0,85 insa isi merita si ultimul cent.
    Balsamul este foarte bun, l-am tot folosit de cand am primit coletul. Sincer nu aveam prea mari asteptari de la el, insa m-a impresionat placut: aveam buzele foarte uscate si l-am folosit  imediat cum am deschis coletul, peste vreo 2 ore le simteam hidratate. Mirosul nu este chiar de vanilie, mie mi se pare ca miroase a ulei de masline, vanilia se simte extrem de putin (parerea mea).

2. Unt de cacao 100%  Cococare -  1,41 $
 Prima impresie cand l-am vazut a fost: 'wow ce mare e' , are 28 de grame si seamana cu un mini deodorant (se vede si in poza diferenta de marime intre el si balsam). L-am luat pentru ca iarna mi se usuca coatele si genunchii, insa il voi folosi si pentru hranirea cuticulelor, drept balsam de buze si alte intrebuintari. Inca nu l-am testat.

3. Crema de maini cu ulei de argan Madre Labs - 3 $ ,a fost la oferta cand l-am cumparat, acum este  6,71$
Am cumparat aceasta crema de maini datorita review-urilor foarte bune pe care le are, este foarte laudata si apreciata, astept sa vad cat de  wow este. Inca nu am apucat sa o folosesc.

4. Nectar de agave Now Foods - 5,19 $
Sunt fan ceaiuri si de ceva vreme tot incerc indulcitori naturali (zaharul e bau bau), cu stevia nu am avut prea mare succes, xylitolul indulceste mult prea putin si mi-am pus toate sperantele in acest indulcitor. L-am folosit de cateva ori si pot sa spun ca imi place aroma pe care o da ceaiului, indulceste destul de bine si este spornic. Cat de curand voi face un review pentru indulcitorii naturali, alternativa nocivului zahar ce ne subrezeste sanatatea.

5. Pasta de dinti Xyli-White Now Foods - 3,81 $
Aceasta pasta este de fapt un gel incolor, nu-mi pot da seama daca albeste dintii ( doar ce am inceput sa o folosesc) probabil dupa ce o voi termina voi vedea daca are efect sau nu. Imi place ca nu e foarte mentolata ci are un gust foarte subtil de menta. Face mai putina spuma decat o pasta de dinti obisnuita insa nu ma deranjeaza acest lucru.Cantitatea este generoasa, 181 grame.


6. Deodorant spray Crystal Body - 2,79 $
Acest deodorant a fost motivul principal pentru care am dat aceasta comanda. Eu sunt ceva mai sensibila in zona subratului si deodorantele obisnuite (Garnier,Rexona,Lady Speedstick & co)imi provoaca ganglioni, si sunt extrem de durerosi. Cum evit deodorantele ce contin aluminiu ,cateva zile ganglionii dispar. Prima data cand mi-au aparut am fost si mi-am facut mamografie, insa totul mi-a iesit bine. Si eu cum cred cu tarie ca aluminiul din deodorante are o mare legatura cu cancerul la san, am inceput sa folosesc deo fara aluminiu, deo bio (desi nu stopau transpiratia atat de bine). Acest deodorant este foarte laudat, sunt extrem de curioasa cum ma voi impaca cu el.

7. Deodorant cristal Crystal Body-Travel Size-  1,76 $
 Ei bine, daca cel de mai sus este spray, acest deo se prezinta sub forma unei pietre (sa-i zicem cristal). Este varianta mini, perfecta pentru deplasari si calatorii. Ma incanta ca fi folosit dupa epilare, este chiar recomandat (cica ar dezinfecta).L-am vazut in actiune si i-am atribuit titlul de 'James Bond-ul meu' ce lupta cu transpiratia,ganglionii si mirosul urat. L-am folosit si am ramas ca proasta...dupa 3 ore ma pipai si observ ca sunt super uscata si nici urma de vreun miros sau ganglion, in conditiile in care eu transpir mult (mai ales de cand m-am ingrasat). Prima folosire a fost cam aiurea, ma dadeam cu o piatra la subrat (uitandu-ma in oglinda), si mai ca ma bufnea rasul (am devenit senila si nu mai stiu ce fac).Insa m-a castigat si il voi recumpara....asta daca se va termina vreodata(doar e o piatra, sau na...cristal), nu stiu ce sa zic.

8. Set pensule fata Real Techniques by Samantha Chapman - 17,99 $
 Iubesc pensulele , nu concep machiajul fara ele si am spus ca trebuie neaparat sa incerc acest set. Sunt foarte calitative si imi plac, nu degeaba sunt atat de laudate. Isi merita banii!

9. Set pensule pentru ochi Real Techniques by Samantha Chapman - 17,99 $
 Ce pot sa mai spun? Imi plaaaaac!

10. Fructe goji Heaven Mountain  -acestea au fost cadou
Am mai gustat fructe goji deshidratate, insa acestea au un gust foarte bun, sunt usor zemoase si putin acrisoare. Le-am papat imediat cu iaurt, punguta are 28 gr, nici nu mi-am dat seama cum s-au evaporat in burtica.

11. Mini marker - cadou



  Aceasta a fost comanda, a costat 41,56$ , am beneficiat de reducere 10$ deoarece a fost prima comanda si a depasit 40$. Deasemenea a fost free shipping.Am facut o afacere buna cumparand aceste produse. Indata ce le voi testa si imi voi face o parere pertinenta le voi face si review-uri.

Sunt incantata de produse si de site, am plasat si a doua comanda , cred ca voi deveni client fidel. Calitatea produselor este foarte buna, iar preturile mai mult decat rezonabile.

   Daca doriti sa faceti o comanda iherb puteti folosi codul meu de reducere WCS385 (sau orice alt cod de pe net) pentru prima comanda beneficiati de reducere 10$ (daca comanda depaseste 40$) sau 5$ (daca comanda este mai mica de 40$). Beneficiati si de transport gratuit daca comanda este mai mare de 40$ iar greutatea coletului nu depaseste 1,81 kg.

NU UITATI: Inainte de a plasa o comanda :
-alegeti-va un produs cadou din sectiune 'Free product sample' (spun asta deoarece multa lume uita de acest amanunt)
-uitati-va in sectiunea 'Product Trials', gasiti produse reduse si 90%, intr-un cuvant chilipiruri
- verificati 'IHerb Daily Deals' si 'IHearb Weekly Specials' ,  produse cu reduceri semnificative.

Fetelor, voi ce parere aveti despre produsele de pe iHerb?Le-ati incercat?

3 comentarii:

  1. Sa le folosesti cu placere, ai facut alegeri foarte bune! :D Eu una ma declar depedenta de iHerb si comand lunar. Balsamul cu vanilie imi place tare mult, chiar daca nu e asa vanilat cum speram.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Georgiana! Tu esti deja experta in iherb , ti-am citit toate postarile despre comenzile iherb si m-am informat si de pe blogul tau. Intradevar balsamul de buze nu miroase a vanilie atat de intens, mirosul aduce mai mult cu uleiul de masline, insa isi merita banutii si asa. Mi l-am comandat si pe cel de rodie, sunt curioasa cum va mirosi. Te mai astept pe blogul meu, pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pensulele le am si eu si chiar sunt misto, le folosesc zilnic. Pupici!

    RăspundețiȘtergere