FashionUp.ro

miercuri, 30 ianuarie 2013

Revista Marie Claire din februarie


Buna fetelor!

      Luna asta am fost tentata de Marie Claire sau mai bine spus de cadourile din Marie Claire :)
Revista vine impreuna cu doua mini-produse marca Mario Badescu:  Hydro Moisturizer with Vitamin C si Cellufirm Drops. Produsul din urma l-am mai avut (tot de la o revista) si m-am inteles bine cu el. Daca aveti noroc puteti gasi in revista si alte cadouri : Strawberry Face Scrub si  Almond & Honey Non-Abrasive Face Scrub.


  Am citit revista din scoarta in scoarta, are articole interesante si merita cumparata si fara cadou. In afara de articolele din Fashion, Beauty, pe care le-am savurat imediat ce ajuns acasa pot spune ca mi-a placut f tare un articol mai deosebit: "Etiopia - copilele mirese" , care m-a facut sa privesc lucrurile intr-o alta dimensiune si sa ma consider norocoasa ca m-am nascut in Romania.
   Revista mai contine si un catalog Yves Rocher insa nu m-a atras nicio oferta. Pretul revistei este 11,90 lei .

Un mare DA pentru Marie Claire din luna aceasta !

AICI puteti  vizualiza toate reviste aparute in aceasta perioada.

3 comentarii:

  1. deci eu nu mai trec de coperta :)))))
    PS - si eu m am simtit de multe ori norocoasa ca m am nascut in Romania

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Micky! Hazlie ca de obicei :)
    In cazul meu sentimentul de patriotismul nu este la un nivelul prea inalt insa de multe ori am parte de cate un dus rece, vazand ca se poate mai rau!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai asta zic si eu. nu s patrioata, deloc, dar de bine de rau in Romania inca mai poti spune ce vrei, inca poti purta e vrei, inca nu mori de foame etc. Ca avem belele, grave, se stie dar sa zici ca totul e negru e nedrept.

      Ștergere