FashionUp.ro

duminică, 13 ianuarie 2013

Review -Balsam dupa epilare - Cosmetic Plant

 Hello ladies!

Am revenit dupa o absenta de aproape o saptamana. Astazi vreau sa va impartasesc parerea mea despre balsamul dupa epilare de la Cosmatic Plant, balsam ce imi place foarte mult. Sunt la al doilea flacon si presimt ca va urma si al treilea.

 Dar hai sa vedem ce spune producatorul:

"Balsamul conţine extract de muşeţel cu efecte calmante şi de prevenire a iritaţiilor. Inovaţia acestuia constă în folosirea extractului din Fibraurea Recisa cu efect de reducere a densităţii firelor de păr şi de încetinire a creşterii acestora. Extractul este înglobat în microsfere de nailon care se “agaţă” de firele de păr şi migrează înspre folicul, unde intervin în mitoza keratocitelor şi reduc funcţia de diviziune celulară a acestora.
Testul in vivo efectuat de producătorul francez al extractului pe 25 de subiecţi de sex feminin, a arătat că o cremă cu 3% substanţă activă, aplicată de 2 ori pe zi timp de 2 luni, dă urmatoarele rezultate:
  • O scădere a densităţii părului cu 48 %;
  • O scădere a vitezei de creştere a părului nedorit cu 36 %; 73 % dintre participantele la test raportând efectul;
  • O scădere a frecvenţei depilărilor cu 60%. "
Iata si ingredientele:
  Ce cred eu despre acest balsam?

   Imi place foarte tare ca imi calmeaza pielea iritata dupa epilare, roseata dispare mult mai repede decat daca nu as folosi nimic, pielea traumatizata se vindeca in cateva ore (folosesc epilatorul) si ramane hidratata. Un alt aspect care imi place este senzatie de racoare pe care o confera acest balsam, il vad foarte potrivit pentru zilele calduroase de vara, insa eu il folosesc tot timpul anului. Mirosul este usor mentolat, chiar placut.





       Imi place mult si pompita cu care este prevazut, este igienic  (urasc borcanelele in care trebuie sa-mi bag degetele) si economic (doua pas-uri sunt de ajuns pentru un picior). Textura balsamului este destul de laptoasa,astfel incat un flacon imi ajunge aproximativ 6 - 8 luni, in conditiile in care ma epilez o data la doua saptamani, atat pe maini cat si pe picioare.
    Acest balsam se lauda si cu scaderea densitatii parului cu 48% , dar oare face ce promite?
Da si nu, firul de par devine mai fin si mai subtire  insa nu pot spune ca se rareste sau cresterea este incetinita. Eu oricum folosesc epilatorul frecvent de aproape 10 ani si parul este extrem de fin, in unele portiuni nemaivand deloc pilozitate.
   
   Pentru a avea rezultate maxime va recomand urmatorul test: timp de o luna folositi acest balsam in fiecare zi, dimineata si seara (bineinteles dupa ce ati epilat zona in prealabil). Pentru a vedea exact rezultatele lasati o zona mica fara sa o masati cu balsam, apoi la sfarsitul experimentului comparati zonele si pilozitatea.

 Recunosc, eu sunt prea lenesa pentru a-l folosi zilnic insa sunt foarte multumita de el desi il folosesc doar dupa epilare. Imi place si il voi recumpara cu siguranta.

Pret: 10 lei
Gramaj:200 ml


L-ati incercat?Voi ce folositi dupa epilare?Credeti ca e necesar sa ingrijim pielea dupa ce o epilam?

V-am salutat!

  

Un comentariu:

  1. Iti recomand sa incerci si balsamul dupa epilat de la Farmec, este foarte bun. S-ar putea sa-ti placa! Pretul e asemanator cu cel de la Cosmetic Plant.

    RăspundețiȘtergere