FashionUp.ro

duminică, 20 ianuarie 2013

MUA - reducere 50% la toate produsele !?!

 
   Yey!!!  Datorita faptului ca cei de la MUA (Makeup Academy) au reusit sa atinga numarul de 50 000 de like-uri pe Facebook, ne ofera posibilitatea de a cumpara orice produs cu 50 % reducere. Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 10 lire. Avand in vedere ca majoritatea produselor costa 1-2 lire oferta este chiar WOW.  Mi-am pus deja in cos produsele ce mi le doresc, acum astept cumintica sa se comunice codul de reducere. Sper sa nu se blocheze din nou site-ul (cum s-a intamplat la 35 000 likeuri cand au avut reducere 35%), si chiar de se blocheaza voi avea rabdare pana cand voi plasa comanda.
  Ce se merita sa cumparam de pe acest site? In primul rand paletele de farduri care sunt absolut superbe, pigmentate, culori foarte frumoase, pret mic. In al doilea rand rujurile care sunt hidratante si pigmentate, iar la 1 lira bucata (pret normal-fara reducere) este pomana curata. In al treilea rand Nail Constellation - pentru niste unghii cu adevarat spectaculoase.
 

Ati incercat produsele MUA? Ce parere aveti despre ele?

3 comentarii:

  1. Se aseamana cu cele de la ELF, din punct de vedere al calitatii. Merita incercate, mai ales fardurile si rujurile.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna
    Ai reusit sa faci comanda?As fi interesata si eu,daca esti de acord,nu vrei sa dam impreuna?30 lire e prea mult pentru mine,nu am ce sa imi iau de atatia bani.
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Descude! Am incercat si ieri si alaltaieri sa plasez comanda insa nu a mers, siteul mergea in slowmotion si cand incercam sa finalizez plata mi se bloca.Acum vad ca merge bine siteul.Intre timp vazusem ca s-au epuizat multe produse si ma razgandisem insa daca doresti sa dam impreuna comanda pls trimite-mi pe mail ce produse doresti: lasuetacunicole@gmail.com . Mai sunt cateva paletute de farduri ce merita cumparate. Pupici!

    RăspundețiȘtergere