FashionUp.ro

joi, 17 ianuarie 2013

Incaltaminte de piele la preturi avantajoase - colectia de primavara

Buna fetelor!

Va povesteam AICI si AICI despre pasiunea mea pentru incaltamintea de piele, incaltaminte ce o cumpar direct de la producator: de la acelasi italian ce are fabrica de incaltaminte in Salonta. Preturile sunt mai mult decat decente (35 lei - 190 lei). Zilele acestea au aparut modele din colectia de primavara, doar o parte. In curand vor aparea si mai multe modele, insa va las cu cateva poze la modele deja existente. Pentru marire dati click pe poza.







   Pentru a vedea oferta completa si preturile vizitati pagina de Facebook AICI , site-ul AICI si contul de pe okazii.ro AICI.

V-am salutat!

4 comentarii:

  1. Buna Nicole! Ma bucur ca ne-ai oferit acest magazin. Si eu sunt mare fan incaltaminte din piele din mai multe motive, primele 2 ar fi pentru ca sunt comode si se pastreaza mai bine! Te pup !
    P.S. Si eu ma numesc tot Nicoleta, Lucia Nicoleta mai exact.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Lucia! Ma bucur ca iti place incaltamintea din piele, intradevar rezista mult timp si e comoda. Daca alegi niste modele potrivite le poti purta fara grija cateva sezoane bune, fata de incaltamintea chinezeasca care pe mine personal ma tine maxim un sezon. In ceea ce priveste acest furnizor - cumpar de la el deoarece are preturi mici in comparatie cu magazinele (unde fara 250-300 lei nici nu te apropii). Iti multumesc pentru comentariu si te mai astept la mine pe blog! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu tot de la Ale imi iau incaltaminte de vreo 2-3 ani. Lasand la o parte preturile mici, cel mai mult imi place calitatea, calapoade perfecte (chiar si la pantofii cu toc), piele moale moale, pernite moi pe talpa, pur si simplu nu ma mai simt bine in alti papuci, am mai probat prin magazine si i-am dat jos imediat. Chiar azi am primit o pereche :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna Coconut! Am uitat sa precizez acest aspect: calapodul chiar face toti banii, piciorul se simte odihnit dupa cateva ore de purtat/mers (chiar si modelele cu toc) iar pielea este de calitate foarte buna. Cine cumpara o data de la Ale, devine client fidel :) Sa te bucuri de pantofiori si sa-i porti cat mai mult. Iti multumesc pentru comentariu!

    RăspundețiȘtergere