FashionUp.ro

miercuri, 5 decembrie 2012

Targ de cadouri

   Astazi cand m-am trezit am avut placuta surpriza sa vad ca ninge ca in povesti, mi s-a umplut sufletul de bucurie si imediat mi-am pus  o dorinta (fiind prima data cand vad zapada in aceasta iarna). Am fost binedispusa toata ziua si mai spre seara am ajuns intamplator la un mic targ de cadouri. Nefiind "pregatita" financiar pentru targ mi-am luat doar 3 lucrusoare. O pereche de cercei in forma de flururasi cu o aplicatie de perla si insertii de cristale Swarovski Elements.

Au costat doar 20 de lei, un pret mic pentru cat de frumusei sunt. Am vazut multe modele foarte frumusele, majoritatea la 18 - 20 lei. Cristale stralucesc foarte frumos si deja am gasit o rochita pe care sa o asortez cu acesti cercelusi eleganti.



Al doilea lucru care m-a atras este un pieptene confectionat din lemn, care a costat doar 5 lei. Eu nu folosesc perie ci doar pieptene (cu dintii mai rari, ca mi se incurca parul). La standul cu obiecte lucrate din lemn am vazut o gramada de lucruri frumoase la preturi destul de mici.
Cel mai mult mi-au placut niste bundite traditionale din piele cu blanita, costau 250 lei (pentru adulti) si 100-150 lei (pentru copilasi). Deasemenea am vazut diverse preparate din carne, legume, dulciuri de casa, sucuri naturale, sapunuri handmade, ceaiuri si multe altele. Bani sa fie ca gasim ce sa cumparam.
Am ales si un set de paharele pentru shot, foarte dragute. Recunosc ca le-am luat mai mult pentru suportul din lemn care este aspectuos si ingenios, le pot cara la masa pe toate o data datorita manerului cu care este prevazut suportul.Au costat doar 25 lei. Desi stiu ca nu le voi folosi prea des (nu ma dau in vand dupa alcool) am zis totusi sa fie acolo ca obiect de design :D. Cum am ajuns acasa mi-am pus niste apa intr-un paharel si l-am dat pe gat :))), mi-am inchipuit ca e tequila.

Acestea au fost cele 3 lucruri pe care le-am achizitionat de la targ. In perioada urmatoare vor aparea mai multe evenimente si targuri de cadouri, mi-ar placea foarte tare o bundita lucrata de tarani.

V-am pupat!


3 comentarii:

  1. Foarte frumosi fluturasii! Sa-i porti cu placere si iti dorescu un Mos NICOLAE fericit!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult, anonim! Deasemeni si tie un Mos Nicolae cat mai imbelsugat!

    RăspundețiȘtergere
  3. 0760780270 Buna, Nicole! Caut si eu un asa suport pentru pahare de ceva vreme si nu reusesc sa gasesc. Poti sa ma ajuti cu asta, te rog? Tot ce gasesc pe net e modelul tavita nu trece paharul prin suport. Am vazut intr-un bar si de atunci tot caut un model asemanator. AM ajuns la concluzia ca tre' sa ma duc la un tamplar sa-mi faca. Multumesc anticipat, Dorel

    RăspundețiȘtergere