FashionUp.ro

vineri, 14 decembrie 2012

I'm back

  A trecut si 6 decembrie, o zi importanta pentru mine. Am primit cadouri dragute, urari frumoase si ganduri pline de emotie. Va arat si tortuletul pe care l-am primit de la my boyfriend.
  Vineri dimineata am pornit spre casa, am zis sa-mi ofer si eu un mic cadou.Am facut 8 ore din Severin pana in Navodari, un timp bun fata de alte dati. Nu am stat mult insa a fost de ajuns cat sa-mi incarc bateriile. Vremea a fost urata, vant, ploaie, ger insa nu m-am lasat influentata si am avut o stare buna. Luni dimineata am pornit spre Dr. Tr. Severin, usor speriata de zapezile pe care le vazusem la TV, insa din Cta pana aproape de Bucuresti drumul a fost uscat, in Bucuresti zapada multa si frig, din Pitesti pana in Severin la fel de multa zapada insa s-a circulat bine. Am avut parte si de o priveliste superba (intre Pitesti si Slatina): am vazut 3 caprioare ce fugeau prin zapada, erau aproape de sosea si le-am putut admira de aproape.
  Marti a inceput sa ninga rau de tot, orasul paralizat, -10 grade, oribil. Insa s-a topit usor usor astfel incat  astazi se poate circula destul de bine cu masina, ca pieton e mai greu fiind multa gheata pe trotuare. Acum ca am pus la punct si starea vremii...sa trecem la lucruri mai serioase: a fost nebunie zilele astea, nu am avut timp de blog insa incepand de astazi va astept cu postari interesante si promit sa postez in fiecare zi.

V-am pupat!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu