FashionUp.ro

miercuri, 24 octombrie 2012

Dizolvantul de unghii - Top 3

Hello girls!

Astazi vreau sa va impartasesc parerea mea despre cel mai bun dizolvant de unghii , sau cele mai bune :). In poza nu apare dizolvantul de pe locul 1, deoarece l-am terminat de curand. Sa-i dam bice:

Locul 1 - Farmasi dizolvant cu aroma de lamaie

Imi place foarte mult acest dizolvant, in primul rand din cauza mirosului , miros care nu este intepator ba chiar foarte placut. Cand imi sterg oja de pe unghii cu acest dizolvant cei din casa se apropie de mine (semn ca ii atrage mirosul).  Un alt motiv pentru care imi place este faptul ca sterge foarte bine oja, nu trebuie sa insisti 5 ani ( persoanele care folosesc oja sidefata sau cu sclipici, stiu despre ce vorbesc). Un alt plus este ca exista o gama variata de arome: mere, capsuni, trandafir, lamaie, aloe vera. Deasemenea unghia nu ramane uscata si casanta deci o si hidrateaza. Pretul este in jur de 4 -5 lei , in functie de unde il cumparati.Sticluta are 100 ml. Il puteti gasi aici.


Locul 2 - Cien Nail Polish Remover

      Acest dizolvant imi aduce aminte de copilarie. Mama unei vecine care lucra la Petromidia ( actualul Rompetrol), imi aducea cate 1 litru de dizolvant (lucra in laborator, unde dizolvau carburantii) si cum dadeai cu vata imbibata peste unghie mai mai ca nu-ti cadea degetul, era foarte concentrat si era de ajuns sa dai o singura data ca iti curata si cea mai sclipicioasa si imposibila oja.     La fel si acest dizolvant, curata extrem de bine si nu este nevoie sa insisti. Ce imi place cel mai tare este modul de dozare, pui discheta de bumbac pe suprafata de dozaj si apesi incet, cand simti ca discheta este destul de umeda treci la treaba, astfel nu risti sa o umezesti prea tare, sa versi, sa stropesti, etc.Mirosul nu este cel mai fericit, este foarte puternic si te cam ustura narile daca esti mai sensibil, insa eu nu am o problema cu asta.
     Se gaseste in doua variante: normala si acetone free (special pentru unghii false). Eu am varianta fara acetona, desi nu am unghii false. Sticluta are 200 ml, suficient pentru o perioada mare de timp. Pretul este in jur de 5,5 - 6 lei, se gaseste la orice LIDL.


Locul 3 - Blanchette Nail Polish Remover

    Imi plac mult produsele cosmetice si nu numai de la Kaufland,  raportul calitate pret este foarte bun. Acest dizolvant imi place la fel de mult ca cele de mai sus. Sterge foarte bine, este delicat si nu usuca cuticulele, nu are un miros puternic , este acetone free, adica nu contine acetona. Imi place si deoarece este spornic, are 200 ml si ajunge pentru mult timp. Imi displac total sticlutele mici care se termina cand ti-e lumea mai draga. Se poate achizitiona de la Kaufland si costa in jur de 4 lei, un pret rezonabil. Imi place si il voi recumpara.


Fetelor, voi ce acetona/dizolvant folositi?



2 comentarii:

  1. Eu nu am putut sa-i suport mirosul celui de la Lidl. Nici sistemul de dozare nu-mi place, mi s-a intamplat sa curga pe langa fara sa-i fac nimic.. Ciudata treaba. :)
    O sa incerc si Blanchette, mi-au mai spus fetele ca e bun.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Alexandra! Intradevar cel de la LIDL are un miros foarte puternic insa am mirosit altele si mai rele, dar daca esti mai sensibil este deranjant. In ceea ce priveste sistemul de dozare, eu nu am avut nicio problema sa curga pe langa, de fapt chiar acest detaliu m-a facut sa cumpar acest dizolvant.Incearca si Blanchette, poate te vei intelege mai bine cu el. Suntem diferiti si avem pareri diferite, fiecare cu preferintele lui. Multumesc de comentariu si te mai astept pe la mine!

    RăspundețiȘtergere