FashionUp.ro

marți, 16 octombrie 2012

Cadoul Beau Monde din octombrie: Blush Maybelline Affinitone

    I-am tot dat tarcoale acestei reviste pana m-am hotarat sa o cumpar. Majoritatea blush-urilor mele sunt de culoarea piersicii si chiar aveam nevoie de o nuanta rozalie. Nuanta blush-ului este Pink Amber, un roz cu un sidef foarte fin ( de abia se vede pe piele), este usor prafos (asta nu-mi place), deasemenea nu este foarte pigmentat - trebuie sa il iei de cateva ori ca sa se vada cat de cat. Eu personal il vad folosit pentru machiaje mai naturale; am incercat sa-i fac un swatch insa pe mana nu prea se vede, ieri l-am folosit intr-un machiaj mai subtil si pe obraz se vede frumusel dar nu ma da pe spate. Un alt lucru care nu imi place este ambalajul destul de firav si cheep. Pensulica cu care este prevazut nu merge folosita , este prea rigida si il zgarie (puteti vedea in poza 2, am incercat sa o trec prin blush ), insa i-am gasit o alta intrebuintare : curat epilatorul cu ea.
    Pretul revistei + blush este 20 de lei, revista in sine este foarte slabuta, plina de reclame, lipsita de substanta ( ca majoritatea revistelor glossy din Romania).
    Revista mai poate fi cumparata si la pretul de 10 lei cu unul din urmatoarele cadouri: perie de par, bluza (marimea M sau L) sau mini crema Avon Solutions(15 ml).
    Recunosc, cumpar revistele doar de dragul cadourilor ( asta daca imi este pe plac vreun cadou), insa ma voi gandi de doua ori inainte de a mai da banii pe vreun 'cadou' . Cred ca daca mi-as fi cumpar un blush cu 20 de lei si mi-as fi ales eu nuanta as fi fost mai multumita.
   Pretul blushului pe piata este 26-34 lei.

2 comentarii:

  1. Si eu mi-am luat revista,e cam slabuta ca si continut dar m-a incantat cadoul. Nu e cine stie ce blushul , ambalajul ma enerveaza maxim e o cutie ordinara.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu merita atatia bani, parerea mea.

    RăspundețiȘtergere