FashionUp.ro

vineri, 8 martie 2013

Shoppingareala :)



      In ultimul perioada am cedat in fata vitrinelor, reducerilor si a catorva lucrusoare care mi-au luat mintile. De unele lucruri chiar aveam nevoie , de altele nu ... ce sa-i faci , tentatia e mare iar eu rezist cu greu. Mai usor cu logoreea, sa lasam pozele sa vorbeasca.

 
De la Ale82 mi-am ales aceste cizmulite de primavara, sunt din piele intoarsa iar pretul a fost de 129 lei. Nu mai zic de incaltamintea de la Ale  ca are calapod foarte misto, ca este de super calitate si preturile sunt de bun simt, nu mai zic ...hai ca l-am laudat destul in postarile trecute.


Balerinii tot de la Ale sunt, in realitate arata mult mai bine decat in poze. Sunt din piele intoarsa si au costat 45 lei. Maine si poimaine vor aduce multe modele Bagatt , colectia de primavara-vara, deci fiti pe faza ca se epuizeaza foarte repede marimile mici (daca purtati 40-41 sunteti norocoase).



Oferta Yves Rocher nu s-a lasat mai prejos si m-a facut sa cumpar gelul de dus cu aroma de zmeura (una din aromele mele preferate) pentru a primi gratuit mini-parfumul Moment de Bonheur de 30 ml, parfum ce miroase senzational si rezista pe pielea mea muuulte ore, fata de Evidence care nu este la fel de rezistent.


Deasemenea revista Marie Claire ce o achizitionez constant, in aceasta luna are diverse cadouri de la YR , eu am ales gelul de dus cu aroma de trandafir. Costa 11,99 lei si inca o gasiti la chioscuri.


Zilnic fac carare pe la Inmedio (mai nou m-am imprietenit si cu vanzatoarea de acolo, si cum apare o oferta, o revista noua ma informeaza deindata) am ales diverse lucruri dragute printre care acest set format din mascara si ruj nuanta 328 ( 30 lei).


Gama de culori este foarte variata, am avut de unde alege, rujul este mat insa nu usuca buzele.




Tot de la Inmedio am cumparat acest set dragut format din oja si 3 mini-glossuri. Paleta de culori a ojelor este foarte vasta, incat de abia m-am putut opri la o nuanta. Glossurile au toate culorile posibile , eu mi-am ales un set format din 3 nuante: rosu, nude si somon. Ultimele doua sunt sidefate, primul nu. Impreuna au costat 20 lei.


De la Sensiblu am profitat de oferta Boots: 50% reducere la al doilea produs achizitionat, ca tot aveam nevoie de un exfoliant. Mi-am ales exfoliantul cu  mango  si untul de corp cu nuca braziliana. Un produs costa 50 lei, deci am platit 75 lei pe amandoua.



Mi-am recomandat cremutele mele de suflet, cele vechi fiind pe terminate. Tenul meu tine sa le multumeasca ! Pret pentru ambele produse: aproximativ 200 lei.


Mi s-au lipit de mana si aceste oje de la Farmec si Gabrini cat si un fond de ten Colorstay.


De la LIDL mi-am cumparat acest set de papiote si accesorii pentru "mesterit", am dat vreo 30-35 lei insa merita pana la ultimul leut, degetarul face toti banii.







Nu putea sa treaca luna martie fara sa-mi fac cateva cadouri, si am ales cateva accesorii colorate de la Arinna Store. Accesoriile sunt din cele mai colorate sa simt ca a venit primavara :)


Cand am vazut acest set format din mouse si pad a fost dragoste la prima vedere, am stiut ca vor deveni prietenele mele si asa a fost. Imi invioreaza diminetile si imi aduc zambetul pe buze. Pret: 45 lei.


Weekendul viitor voi merge intr-o scurta vacanta la munte (yuhuuu) asa ca trebuie sa ma echipez, mi-am luat un nou rucsac, o geaca mai groasa si un fes.


Geaca am luat-o la reducere cu 189 lei de la Lee Cooper, deja am imbracat-o si este foarte calduroasa. Fesul a costat vreo 40 lei si este no-name.


Am dat o raita si prin New Yorker si am gasit adevarate comori, la preturi foarte bune. Acest pulovar lalau a costat 19,90 lei. Am pescuit si doua sacouri care se aseaza foarte frumos pe corp.



Imi cer scuze ca sunt botite insa au stat impachetate intr-o sacosa si nu am avut timp sa le calc :D
Sacourile au costat 19,90 lei/bucata si arata mult mai bine in realitate, din pacate pozele sunt facute la repezeala.


Tot de la New Yorker mi-am luat si aceasta geaca stil army care imi vine ca turnata si imi place de mor. Am luat-o la reducere cu 45 lei.


 Tricouasul mi-a atras atentia datorita inimii formata din flori, este mulat, putin supraelastic si a costat 49,99 lei - Lee Cooper.


Alt tricou LC , model simplu ce m-a atras datorita culorii. Pret  39,99 lei.


      Cam astea au fost ultimele achizitii, pana la sfarsitul lunii nu ma mai ating de card, nu de alta dar cu greu reusesc sa mai economisesc ceva.
       M-am luat cu vorba si uite ca a venit si 8 martie peste mine asa ca va urez de pe acum: Sa aveti parte de o zi cat mai frumoasa si cat mai fericita!

Ce articol va place cel mai mult?

V-am pupat!

8 comentarii:

  1. Ti-ai luat cateva, nu gluma :) Sa te bucuri de toate!
    Imi plac alegerile tale, mai putin oja mint, nu ca n-ar fi faina, dar o am si eu si a mea e imposibil de aplicat :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Mersi Coconut! Oja mint mi-am luat-o ca se asorteaza cu un ceas, iar roz,rosu ai alte culori cam am. Nu am incercat-o inca deci nush sa zic cum se aplica :D Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Hey Buna!!! LA multi ani!! :* :* La fel ca si tine periodata reducerilor a fost o nebunie curata ! MUltumim celui care a inventat aceasta perioada! Mi-am luat revista Marie Claire sincer mai mult pt cadou , dar am ramas placut impresionata de continut. Eu sunt fana COSMO si GLamour. Nouatatea din acest sezon la achizitii a fost schimbul. Am dat din lucrurile prea mici sau mari pe alte hainute de la prietenele mele, la fel neprotrivite lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna New Fashion! La multi ani si tie, sa ai parte de o zi frumoasa ca tine ! Intradevar perioada a fost de vina, unele magazine au avut reduceri foarte dragute. Recunosc nu cred ca as fi achizitionat unele produse daca nu erau la reducere. In ceea ce priveste revista MC, luna aceasta chiar mi-au placut toate articolele, se vede ca si-au dat silinta, iar cadourile sunt faine rau. Misto ca ai facut schimburi, ma incanta si pe mine aceasta idee. Pupici!

      Ștergere
  4. da ai avut treaba nu gluma :) mie mi plac cizmele, chiar vreau si eu cizme de primavara

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa simt si eu ca e martie, de obicei imi iau strictul necesar insa acum a fost si perioada reducerilor si am zis sa profit :D

      Ștergere
  5. Nicole . frumoase alegere la ghete.. daca te intereseaza ceva din piele naturala..cum ai avut prin 2012 de la Covi Star.. sa ma anunti , as putea sa te ajut cu ceva poze . Abia acum am vazut articolul ala .. Esti super .

    RăspundețiȘtergere
  6. Nicole . frumoase alegere la ghete.. daca te intereseaza ceva din piele naturala..cum ai avut prin 2012 de la Covi Star.. sa ma anunti , as putea sa te ajut cu ceva poze . Abia acum am vazut articolul ala .. Esti super .

    RăspundețiȘtergere