FashionUp.ro

miercuri, 6 martie 2013

Comanda nr.2 - StrawberryNet


Salutare natiune! (adica voi cei 4 cititori ai mei,yuhuu am crescut cu 1 cititor,evoluez incet da' sigur)

     Luni dimineata m-am trezit cu o noua comanda de pe StrawberryNet , a doua la numar, mi-am inceput saptamana bine asa ca toata ziua am fost numai un zambet. Aceasta comanda a pornit de la un tus de ochi: mi s-a terminat tusul e.l.f si am tot batut magazinele din oras insa sub 40-50 lei nici ca am gasit ceva (mai calitativ). Cei de la "CapsunaNet" au avut diverse oferte cu ocazia 1 si 8 martie asa ca am profitat de reduceri. Mi-am ales :

1. Set Burjois format din mascara si tus de ochi , nuanta #1 La nuit noire - 43,50 lei



Tusul este negru intens si se usuca imediat dupa ce este aplicat, pensula este subtire si se poate trasa cu precizie, ambalajul este calitativ dintr-un plastic tare (am doua maini stangi , deja l-am scapat pe podea si nu a patit nimic). Puteti vedea intensitatea culorii tusului in poza de mai jos.



Culoarea rimelului nu este atat de intensa precum cea a tusului insa compenseaza prin alte calitati: separa frumos genele si chiar le da volum. Din pacate nu le lungeste deloc deloc, asa ca trebuie folosita concomitent si o mascara pentru alungire.

2. Paleta de farduri Philosophy, nuanta Cutie de trufe -  50 lei




      Trusa este prevazuta cu oglinda si o pensula cu doua capete, ambalaj elegant si de calitate. Fardurile  sunt foarte pigmentate, 3 culori sunt mate si una sidefata. Textura este pretioasa si fina - imi place mult, deasemenea perii pensulei sunt moi si desi. Ca si culori mi-am ales nuante nude (cel mai des ma machiez: ochi -machiaj nude si buze - rosu sau roz prafuit) insa exista mai multe combinatii de culori: Fum si Oglinzi, Pruna Delicioasa, etc

Comanda a costat 49,71 lei si transport gratuit deoarece chitrosenia de mine a dat comanda pe numele prietenului pentru a beneficia de 10$ reducere ( am aplicat codul meu de reducere), deasemenea am primit si 3 cadouri: un mascara CK (fiind promotie de Martisor), un gloss CK (pentru client nou) si un alt gloss CK (tot din cauza promotie de recomandare).

Sunt multumita de produse si urmaresc cu atentie ofertele de la Capsuna , nu de alta dar am pus ochii pe un fond de ten si cateva produse pentru par.

Momentan au reducere 10% la toata gama de ingrijirea a parului, mi-ar trebui mai multe lucruri insa am cam epuizat bugetul pentru luna asta, maine veti vedea pe ce :D

Ce parere aveti, am facut o afacere buna ?

Pupici!

6 comentarii:

  1. Fardurile chiar arata bine, m-am uitat pe site si acum sunt 93 lei....pfff. Ai facut o afacere buna avand in vedere ca din Romania cu banii astia iti luai doar un produs.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Anonim! Intradevar s-a schimbat pretul pentru trusa de farduri, atunci a fost reducere cu ocazia Martisorului. Dar vor urma multe oferte, bani sa fie !

      Ștergere
  2. eu am dat numai pe un rimel de la bourjois 50 de lei deci da, ai facut o afacere buna :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ei Micky, daca l-ai luat din strainatate cinste tie: cand dai mai mult pe un produs parca il apreciezi si mai mult. Oricum difera calitatea produselor: se zice ca pentru Europa de Est se fac loturi mai putin calitative, eu am trait-o pe pielea mea: o crema Vichy cumparata din Italia (care mi-a priit) am recumparat-o din Romania si mi-a aparut o iritatie, am comparat ingredientele si erau diferite. Concluzia: sunt mai scumpe deoarece difera.
    Ca sa nu mai zic de Garnier si alte branduri low-end in care este scris doar in bulgara si romana, deci sunt facute pentru "lumea a 3-a".

    RăspundețiȘtergere
  4. Nicole, cutia ta cu trufe m-a îmbolnăvit! Arată precum o trusă ideală pentru iubitoarele de tonuri neutre!Ai făcut o achiziție excelentă!

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna Aurora! Multumesc pentru comentariu, intradevar arata bine insa este si de calitate in ultima vreme am luat-o cu mine peste tot in vacante, am folosit-o intens si m-am indragostit de ea. Fardurile sunt destul de rezistente chiar si fara primer aplicat in prealabil iar pensulica moale si nu a naparlit deloc. Pupici!

    RăspundețiȘtergere