FashionUp.ro

vineri, 1 martie 2013

Alte comenzi IHerb


La multi dragi zane si zanute! Oficial e primavara, deci va doresc sa primiti cati mai multi ghiocei si sa aveti parte de cat mai multa caldura sufleteasca, trupeasca sau de care doriti :))


      Asa cum promis in articolul anterior revin cu o comanda iherb mai veche (primita in urma cu 2-3 saptamani) si o alta comanda primita chiar astazi.




In ordinea numerelor de pe tricou incepem cu produsul preferat al comenzii:


1. Sampon pentru utilizare zilnica, Jason Natural - 6,38 $

    Imi place mult acest sampon, este delicat cu parul insa curata bine, nu are miros, are o textura cremoasa si este spornic ( 21 lei pentru 473 ml).Eu am parul gras si daca folosesc sampon destinat acestui tip de par nu fac altceva decat sa stimulez productia de sebum si sa mi se ingrase parul din ce in ce mai mult, intr-un timp ajunsesem sa ma spal zilnic pe cap. Astfel am ajuns sa folosesc sampoane pentru utilizare zilnica, primul incercat Yes to Carrots - cu care m-am inteles foarte bine, din pacate nu l-am mai gasit in magazine in ultimul an. Acum imi spal parul la 2-3 zile si imi place cum arata.



2. Balsam leave-in , Madre Labs  - 2,70 $ (cumparat in Daily Special, pretul intreg este 5,96$)

Acest balsam m-a cam dezamagit, desi miroase demential ( a mandarine)  mirosul nu persista mai mult de 10 minute si unde mai pui ca usuca parul. Madre Labs este un brand bun cu produse misto insa acest produs este exceptia de la regula. Nu-mi place si pace.



3. Gel de curatare pentru piele sensibila, Eucerin -  6,25 $

  Am achizitionat acest gel de curatare dupa ce am citit nenumarate review-uri in blogosfera de beauty.  Imi place de mor , este primul gel care nu-mi usuca tenul ( desi am un ten mixt , toate spumele/gelurile imi uscau tenul iar dupa spalare neaparat trebuia sa aplic crema hidratanta avand senzatia aceea de piele care "tine"), nu are miros (un lucru bun), face spuma desi contine doar ingrediente curate, demachiaza al naibii de bine pana si machiajele mai dramatice, waterproof.
  Este destinat tenului sensibil insa eu zic ca se potriveste tuturor tipurilor de ten: este non-comedogenic, nu contine sapun si nici parfum.  Cred ca vom avea o relatie de lunga durata...



4. Pastile cu extract de ceai verde si acai, Natrol - 7,13 $

   Aceste pastile au fost luate pentru al meu prieten (chipurile l-a apucat slabitul), sunt recomandate de doctor OZ si cica ar fi wow,bow - avand in vedere ca le ia cand isi aduce aminte bineinteles ca nu se vede niciun rezultat. Vin impreuna cu un plan de dieta si de exercitii,evident ca nu l-a respectat. Eu raman la parerea mea: fara sport si o alimentatie sanatoasa , nu ai nicio sansa sa slabesti.


     Ca si cadou am primit o alta periuta de dinti pentru calatorii si un amestesc de proteine, fructe, legume (totul sub forma de praf) care este indicat a fi folosit inainte de un antrenament sau efort fizic , il pastrez pentru momentul cand ma apuc de sala (sper sa vina cat mai repede acest moment).


A doua comanda ce am ridicat-o chiar azi de la posta, contine:


1. Pasta de dinti Xyli-White, Now Foods - 3,81 $

    Este a doua oara cand achizitionez aceasta pasta de dinti, imi place de mor si o voi recumpara la nesfarsit. Pe langa faptul ca este o pasta de dinti cu ingrediente friendly ( nu contine fluor, SLS, gluten, parabeni, etc)  are un gust foarte light (majoritatea pastelor de dinti au gust puternic,mentolat chiar intepator), este spornica -181 gr- si este nevoie de o cantitate foarte mica pentru a curata bine dintii.  Prima pasta de dinti m-a tinut din noiembrie pana la sfarsitul lui ianuarie, in conditiile in care este folosita de doua ori pe zi.
  Cel mai mult imi place ca intradevar albeste dintii (am primit si complimente, deci nu e doar in capul meu) si nu sensibilizeaza, ba din contra am observat ca nu imi mai sangereaza gingiile iar respiratie este proaspata mult timp.
   Una peste alta, e cea mai buna pasta de dinti pe care am folosit-o vreodata si nu exagerez.

2. Gel 98% Aloe Vera - Jason Natural  3,60 $

     Despre gelul de aloe vera se stie ca e calmant,are proprietati curative - trateaza pielea iritata, arsurile, pielea foarte uscata si multe alte beneficii. Eu am luat-o cu gandul de a o folosi dupa epilare, i-o imprumut si lui D dupa ras. Inca nu l-am incercat insa m-a atras faptul ca ingredientele sunt organice iar concentratia de aloe este foarte mare 98%, ca sa nu mai zic de pret care e foarte mic. In Romania eu nu am vazut gel de aloe sub 100 lei  iar concentratiile de aloe sunt mult mai mici, deci merita cumparat de pe iherb.



3. Tablete pentru digestie cu enzime de papaya,  American Health - 6,81 $

   De aceste pastilute am aflat de la Clarra , sunt bune pentru perioada Pastelui, Craciunului, nunti si alte petreceri cand mancam mai mult si trebuie sa ajutam putin organismul pentru a digera mancarea. Deasemenea sunt bune pentru arsuri stomacale, greata si alte probleme de acest fel.
  Au un miros foarte frumos (portocale,papaya,citrice), sper ca si gustul sa fie la fel.  Ma incanta faptul ca sunt masticabile, au  un pret foarte bun: aproximativ 22 lei pentru 250 de pastile in conditiile in care Dicarbocalm, Redigest, Colebil sau Digest Duo  costa 20 -25 lei pentru 20 tablete. Presimt ca isi vor face abonament la mine cateva personaje, azi deja am maritat cateva de la Posta pana acasa.

4. Tablete cu ulei de peste, omega-3  Madre Labs  - 4,95$

Consumarea suplimentelor cu ulei de peste are o multitudine de beneficii, printre care cele mai importante:
- ajuta la mentinerea sanatatii cardio-vasculare;
- mareste imunitatea organismului;
- asigura vitamina E naturala, infrumuseteaza pielea;
- regleaza valoarea colesterolului;
- reduce inflamatiile;
- combate depresia si anxietatea;
 Eu le-am achizitionat in primul rand pentru sanatatea inimii, ca tot am vizitat cardiologul destul de des si totodata  pentru a le lua impreuna cu coenzima Q10 care se absoarbe mult mai bine impreuna cu omega 3. Subiectul este mai complicat, e mult de discutat insa mi-au fost recomandate de cardiolog si nu le iau de capul meu.

 Ca si cadou pentru acesta comanda am primit o pila de unghii, un pliculet de ceai si 2 capsule de Phospholipid-Omega 3 Complex.

Sunt incantata de acest site si am un wish list impresionant, cert este ca am devenit dependenta de iherb...verific zilnic ofertele si stau sa selectez ce produse sa mai bag in wish list, unele le mai sterg sa le fac loc altora si tot asa. 

  Daca doriti sa faceti o comanda iherb puteti folosi codul meu de reducere WCS385 (sau orice alt cod de pe net) pentru prima comanda beneficiati de reducere 10$ (daca comanda depaseste 40$) sau 5$ (daca comanda este intre 1$ si 40$).



V-am pupat si va doresc un 1 Martie cat mai placut!






4 comentarii:

  1. Si eu am par gras si de vreun an folosesc tot sampoane pt. par uscat, fix din aceleasi considerente ca si tine. Acum, cu un sampon bland, imi spal parul la 3 zile, iar inainte chiar si zilnic.
    Sa le folosesti pe toate cu drag si sa ai o primavara plina de zambete!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Coconut! Ma bucur ca esti de aceeasi parere. Vara cand ma spal aproape zilnic pe cap chiar nu ma vad fara un sampon mai bland, e indispensabil. Iti doresc o primavara cat mai frumoasa, plina de veselie si culoare! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Stiu ca a trecut ceva timp de la postarea articolului dar vreau si eu sa fac o comanda @ iherb si sunt curios daca pe langa produse+shipping mai trebuie sa platesc si alte taxe, gen taxe vamale ? multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna Anonim!
    Nu trebuie sa ma platesti nimic in afara de produse. Pana la data de 31 martie shippingul este gratuit pentru comenzi de minim 20 dolari, dar ai grija ca greutatea coletului sa nu depaseasca 1,81 kg. Coletul vine la posta normala vei primi aviz in cutia postala, deci nu platesti nicio taxa vamala. In ultima vreme au imbunatatit sistemul de comenzi, au foarte multe promotii - tot sa dai comenzi. Daca mai ai vreo intrebare si te pot ajuta cu vreo informatie sunt bucuroasa sa te ajut :).

    RăspundețiȘtergere