FashionUp.ro

marți, 19 februarie 2013

Pink Box din luna februarie...o surpriza placuta


   Cu Pink Box am o relatie mai veche, am comandat-o de multe ori. Unele produse mi s-au potrivit  altele nu, insa fiind o cutie supriza mi-am asumat si acest lucru. In luna ianuarie nu s-a livrat insa si-au luat revansa in aceasta luna tripland valoarea produselor. Dar hai sa vedem ce am gasit in cutiuta:


 Pentru prima data imi plac toate produsele - nu am incercat nimic deci sunt noutati pentru mine; cel mai mult m-am bucurat de cutia cu 6 piramide de ceai infuzabil, eu fiind o mare amatoare de ceaiuri. Insa si celelalte produse merita atentia mea, dupa cum urmeaza:

                                      1.  Crema de buze pentru volum si hidratare - de la Alive

   Niciodata nu am destule balsamuri de buze, imi place sa incerc cat mai multe produse si aceasta crema nu face exceptie. Revin cu un review dupa ce o folosesc si imi voi forma o parere pertinenta.
  Produsul este full-size -15ml- si costa 33 lei.

                                               2. Ser cu extract de caviar  - de la Alive

   Imi place textura serurilor insa acesta mai are de asteptat pana il voi incerca, momentan trebuie sa-l termin pe cel de la Paula's Choice. Insa sunt foarte curioasa ce efecte va avea pe tenul meu, recunosc nu am mai incercat niciodata un produs cu extract de caviar. Produsul este full size - 30 ml - si costa 105 lei.

        3. Crema de zi cu Acid Hyaluronic si saponina, pentru ten gras si mixt - de la Eucerin

   Desi aceasta crema este pentru ten mixt si gras, pe eticheta scrie ca este destinata tenului normal si tenului mixt (deci putina atentie la traducere , nu ar strica). In unele cutii puteti gasi in loc de acesta crema, un antiperspirant Prespirex (fiecare cu norocul lui)...eu ma bucur ca am primit crema si nu antiperspirantul. Produsul are 20 ml, deci nu este full size.
  Produsul  full size  care are 50 ml costa 99 lei.

                         4. Mostra Beyonce NYC Pulse - 5 ml- usor dulceag, imi place.

Produsul full-size de 50 ml costa 154 lei.

                      5. Cutie ce contine 6 piramide de ceai infuzabil - de la Tea Forte

Acest ceai este editie limitata si contine 3 arome (cate doua piramide pentru fiecare aroma):
- Harvest Apple Spice (herbal)
-Winter Chai (herbal)
- Hazelnut Truffle (black)
  Inca nu am gustat ceaiul insa mirosul este de-a dreptul incantator, recunosc mi-e mila sa le desfac..arata atat de frumos.



   Acestea sunt produsele din Pink Box-ul lunii februarie, eu zic ca luna aceasta chiar merita cei 44 lei. Cutia se poate comanda de AICI, daca doriti sa aveti o reducere de 1 leu gasiti pe net diverse coduri ce pot fi folosite. Comanda am plasat-o in weekend iar astazi dimineata a sosit curierul, livrarea a durat 2 zile, ca niciodata. O bila neagra este comunicarea, se raspunde foarte greu la emailuri...cateodata deloc ( nici acum nu am primit Blue Box-ul comandat in decembrie, si nici vreun email in care sa fiu informata asupra statusului comenzii)...deci e loc de mai bine.

Cum vi se pare Pink Box-ul acestei luni? L-ati comanda?

Pupici!

6 comentarii:

  1. Ce dragute sunt produsele, pun si eu de o comanda. Felicitari pentru descriere, ai scris frumos! Pupicei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc frumos, Ingrid! Luna asta isi merita banutii. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Despre ce coduri este vorba? Ms!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim este vorba de codurile de reduceri de pe diverse bloguri de beauty. Eu am folosit codul: "krengootza" de pe acest blog: http://krengootza.blogspot.ro/2013/02/pink-box.html

      Ștergere
  4. Deci mai exista speranta si pentru cutiile din Romania :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Coconut! Mai avem mult pana sa ne bucuram de cutii ca in afara insa e un inceput. Speranta moare ultima :)

      Ștergere