FashionUp.ro

joi, 14 februarie 2013

I'm back! Eu si noile mele "prietene"

 

      A trecut ceva vreme de cand nu am mai scris nimic insa in ultimele doua saptamani nu-mi da pace o "doamna" numita GRIPA. Am mai fost vizitata de aceasta "domnita" si in alti ani insa dupa cateva zile ma parasea, ei acum nu stiu ce planuri are cu mine dar prea curand nu are de gand sa-si faca bocceluta si sa plece. Am incercat sa o pacalesc cu cateva remedii naturiste, nu a dat niciun semn. Am trecut la artileria grea: antibioticele - nici astea nu au impresionat-o prea tare (cica s-a indragostit de mine si vrea sa petrecem impreuna Ziua Indragostitilor, sincer nu-s prea incantata de idee dar daca insista...).
Partea proasta este ca si-a mai chemat o prietena pe numele ei "TUSEA" , si cum mie nu-mi plac oaspetii nepoftiti m-am cam necajit. Un alt detaliu care ma intristeaza este faptul nu ma slabesc deloc, ma indeamna sa stau numai in pat si ma ameninta ca a inceput sa le placa la mine acasa. Auzind aceste lucruri,  astazi le-am facut in ciuda si am iesit putin din casuta (s-au suparat insa sper sa le treaca repede), m-am mai inviorat si am zis sa le fac de rusine in fata voastra, poate asa isi dau si "ele" seama ca doresc sa rupem prieteniile. Asadar de indata ce scap de aceste "domnite" revin cu bucurie alaturi de voi.

V-am pupat!
Happy Valentine's Day! (daca il sarbatoriti)

4 comentarii:

  1. 2 saptamani? insistenta doamna gripa. serios acum, e cam mult. sper ca ai fost la un medic. sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  2. A poposit cam mult la mine, ca niciodata. La medic nu am mers , e o poveste mai lunga: de 2 ani m-am mutat la vreo 600 km de casa, si nu mi-am schimbat buletinul (nici viza de flotant nu am) deci nicio sansa sa ma bage in seama vreun medic (vai, dar sunteti din alt judet, si nici medic de familie nu aveti aici la noi, nu va putem ajuta) mama ei de birocratie. Nu ca as vrea sa fac antireclama dar doctorii din acest oras nu prea au multe in comun cu medicina si nici cu respectul (cel putin la cabinetele private pe unde am mai poposit in decursul celor 2 ani).

    RăspundețiȘtergere
  3. Insanatosire grabnica! :)

    RăspundețiȘtergere